lördag 15 mars 2014

Recension: The Redemption of Callie and Kayden - Jessica Sorensen


16718083


Titel: The Redemption of Callie and Kayden
Serie: The Coincidence #2
Författare: Jessica Sorensen
Utgiven: 2013
Första meningen: "I want to breathe."

The dark secret Kayden has kept hidden for years is out. Worse, he's facing charges for battery. The only way he stands a chance against the charges is if Callie speaks up, something he'll never ask her to do.

Callie knows Kayden is going back to his dark place and desperately wants to save him. But saving him means admitting her secrets aloud. Callie and Kayden are stronger than they think, especially when they're together. Together they move forward, face their demons, and finally start to heal from their traumatic pasts


Äntligen kände jag mig redo att läsa fortsättningen på denna serie och The Redemption of Callie and Kayden gjorde mig inte besviken. Jag vet inte om det är för att jag läst otroligt mycket självbiografier och verklighetsbaserade böcker om tragiska livsöden, men jag har väldigt lätt att fastna i den här typen av handling. Jag kanske inte kan säga att jag kan relatera till karaktärerna men jag tycker, som jag tidigare nämnt, om att känna när jag läser. Jag vill inte bli lämnad oberörd utan "söker" nästan efter det där sticket i hjärtat eller klumpen i halsen. Den här boken lämnade mig inte oberörd utan jag kände både med och för karaktärerna. Författaren skriver så levande och realistiskt att både händelser och karaktärer hade kunnat vara verkliga. Relationen mellan karaktärerna kändes äkta och Callies bästa vän Seth är helt klart en av mina favoritkaraktärer någonsin, så otroligt underbar! ser verkligen fram emot bok #7 i serien som kommer handla om honom och Greyson.
Tycker du om att läsa om tragiska livsöden, karaktärer som kämpar med sitt förflutna och sina tankar är det här en serie som du borde kika närmare på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Template by BloggerCandy.com